Blejk Lajvli otkrila tajnu: Kune se da je ovo jednostavno pravilo pomoglo da održi svoj brak stabilnim

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 17:31 0

Blejk Lajvli otkrila je tajnu svog braka s Rajanom Rejnoldsom za kog se udala pre 12 godine i roditelji su četvoro dece

Blejk Lajvli I Rajan Rejnodls

EPA

Blejk Lajvli otkrila je tajnu svog braka s Rajanom Rejnoldsom za kog se udala pre 12 godine i roditelji su četvoro dece.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds važe jedan od omiljenih bračnih parova u Holivudu, a glumica je ovih dana odlučila da otkrije pravilo kojeg se ona i njen suprug uvek drže, kako bi održali varnice u braku.

36-godišnja Blejk i 47-godišnji Rajan u braku su 12 godina i gotovo neprestano se nalaze u centru pažnje i mediji ih prate na svakom koraku, ali jasno su dali do znanja da neće dopustiti da sjaj i glamur koji dolazi sa životom u svetu slavnih, utiču na njihov ljubavni život. Uprkos natrpanim rasporedima holivudskih zvezde, nikada nemaju snimanja, nastupe ili slične angažmane u isto vreme i to je ono što njihov brak čini jačim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

To pravilo postavljanja privatnog života kao prioriteta odredili su pre više od deset godina i od tada se kunu da u tome leži tajna uspešnog braka.

Glumica je o tome progovorila u emisiji "Further Ado" svoje kolegice iz filma "Čarobne pantalone" Amber Tamblin i objasnila da iako je njoj i Rajanu posao važan, oni nikada ne žele da se ispreči između njih.

"Kada smo Rajan i ja počeli da se zabavljamo, postavili smo pravilo da ne radimo u isto vreme kako bismo uvek mogli da damo prioritet našem privatnom životu", otkrila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Priznala je da im je ponekad bilo teško držati se svog pravila, pogotovo na početku veze, a ona je neprestano snimala.

"Navikla sam da naporno radim, da ne stajem. Pogotovo, jer je Tračara trajala šest godina mog života, a ponekad smo snimali po tri epizode odjednom", dodala je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading