Teška porodična situacija uništila glumca: Džoi iz "Prijatelja" nekadašnji šarmer više ne izgleda ni približno isto

Slobodanka Ćorić Vesti 22.02.2024 07:46 0

Glumac sada živi potpuno drugačijim životom nego što je živeo, a pošto se povukao iz javnosti posle uloge u seriji 'Prijatelji', jednom je otkrio da je razlog penzionisanja njegova ćerka Marina Perl

Matt LeBlanc

Shutterstock

Met LeBlan (56) je zvezda serije 'Prijatelji', kojeg neko vreme nismo imali prilike da vidimo u javnosti, a s obzirom na to da je upamćen kao šarmer koji je osvojio srca publike ulogom u u istoimenoj humorističnoj seriji, teško je prihvatiti da glumačka zvezda više ne izgleda ni približno tako privlačno.

Nekada su zbog njega devojke padale na kolena, a sada je svoju gustu crnu kosu zamenio pivskim stomakom i sedom kosom.

Teška porodična situacija

Glumac sada živi potpuno drugačijim životom nego što je živeo, a pošto se povukao iz javnosti posle uloge u seriji 'Prijatelji', jednom je otkrio da je razlog penzionisanja njegova ćerka Marina Perl, kojoj je dijagnostifikovana kortikalna displazija mozga samo osam meseci nakon njenog rođenja.

„Ne znam da li je bolest moje ćerke ili činjenica da sam previše fokusiran na posao, ali sam osećao da sam izgoreo i da mi treba vremena da se distanciram. Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona nekoliko godina, potpuno sam odustao od posla, srećom uspeosam. Bilo je trenutaka kada sam osećao da ću doživeti nervni slom. Neko vreme nisam mogao ništa da uradim. Mojoj ćerki je dijagnostikovan problem sa mozgom. Bilo je to veoma mračno vreme, ali smo uspeli da prebrodimo to“, rekao je tada LeBlan.

Met LeBlan je sa glumicom Melisom Meknajt dobio ćerku Marinu, a njihov razvod usledio je nakon dve godine braka. Pogledajte kako je glumac izgledao na vrhuncu karijere kada smo ga svi poznavali kao Džoija iz serije 'Prijatelji', koji nas je uveseljavao sa svakom novom epizodom.
 

Komentari (0)
Loading