Oskarovka Hilari Svonk iznenadila fanove: Objavila fotku blizanaca i otkrila njihova neobična imena

Olja Jelić Vesti 16.02.2024 16:20 0

Hilari Svonk nedavno je podelila kako izgleda njen život sa blizancima i otkrila njihova neobična imena.

Hilari Svonk

EPA

Hilari Svonk nedavno je podelila kako izgleda njen život sa blizancima i otkrila njihova neobična imena. Dvostruka dobitnica Oskara je ove srede na Instagramu otkrila da se mališani koje je rodila u aprilu zovu Aja i Ohm.

"Pred nama je naporna sedmica emisija u kojima ću pričati o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali sam mislila koji dan može biti bolji da sa vama podelim imena svoje dve male ljubavi", napisala je Hilari na Dan zaljubljenih uz fotografiju njene ćerke i sina.

Njihova imena - Aja i Ohm - ispisana su u pesku iza njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

 

"Hvala što ste ovde!! Srećan Dan zaljubljenih", dodala je uz objavu i upitala: "Ko još ima bebe koje misle da je pesak jestiv?".

Kada je podelila vest da su ona i njen suprug Filip Šnajder postali roditelji blizanaca, glumica je u objavi priznala da nije bilo lako, ali da je vredelo.

Prvi put otkrila da je trudna u emisiji " Good Morning America" u oktobru 2022., rekavši: "Biću majka - i to ne samo jedne, već dve bebe".

Hilari Svank je 2015. upoznala Filipa Šnajdera. Zaprosio ju je godinu dana kasnije, a 2018. venčali su se na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading