Ovo vam je promaklo! Kamere zabeležile dirljive trenutke između dve pop dive, Tejlor i Lana su neviđeni duo

Vesti 06.02.2024 10:40 0

Nakon što je objavljeno da je osvojila Gremi za album godine sa svojim albumom ,,Midnights", Sviftova je na binu pozvala pevačicu i kantautorku, Lanu del Rej...

Tejlor

John Shearer / Getty images / Profimedia

Najpoznatija pop zvezda današnjice, Tejlor Svift, publiku je impresionirala osvojivši svoj četvrti Gremi za redom za album godine, a ujedno i najavom novog albuma po imenu ,,The Tortured Poets Department", koji će biti objavljen 19. aprila ove godine.

Pored brilijantnog uspeha i njenog glamuroznog izgleda koji je uključivao elegantnu belu haljinu, duge crne rukavice, nekoliko ,,opakih" srebrnih lančića i jednog crnog sa malim satom čije su kazaljke pokazivale ponoć i naravno njenog neizostavnog crvenog karmina, Tejlor je takođe pokazala svoju toplu narav prema koleginici Lani del Rej.  

Nakon što je objavljeno da je osvojila Gremi za album godine sa svojim albumom ,,Midnights", Sviftova je na binu pozvala pevačicu i kantautorku, Lanu del Rej. Istakla je da umetnice ne bi bile tu gde jesu bez inspiracije koju im je pružila Lana

 

@entertainmenttonight Taylor Swift knows how to be a #GRAMMYs legend all too well. #taylorswift ♬ original sound - Entertainment Tonight

 

-,,Ona je umetnica sa nasleđem; legenda. Sada je njeno vreme", nastavila je Tejlor, dok joj je Lana pružala podršku na bini.

Pevačica koju je proslavila pesma ,,Born to Die", ove godine je nominovana za pet Gremija, međutim sreća nije bila na njenoj strani, te nije uspela da ponese niti jedan ,,zlatni gramofon". Ipak, delovalo je kao da je graciozno podnela gubitak. 

 

@vintagedelrey In the end, lanas music will forever be appreciated by her fans #fyp #lanadelrey #grammys ♬ sweet - 🎧

 

Još jedan dirljiv trenutak između ove dve zvezde zapažen je tik pred ulazak na veliki događaj kada je Lana ušla u prostoriju sa mokrom kosom i odećom. Videvši da se Lanina frizura pokvarila, Tejlor je bez oklevanja počela da je namešta.

 

 

- ,,Ovo je noćna mora, rekla je Lana, da bi je Tejlor odmah razuverila rečima- ,,Može da se popravi".

Na kraju je zamolila Lanu da pogleda da li ima karmin na zubima, i tako je i ona uzvratila uslugu svojoj koleginici i prijateljici. Dobro se dobrim vraća!

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading