Živela ljubav! Glumac serije ,,Tračara" objavio lepu vest, životno pitanje postavio na luksuznoj lokaciji

Vesti 30.01.2024 14:00 0

Par je svoju vezu ozvaničio u junu 2022. godine

Ed Vestvik

Printscreen/Instagram/edwestwick

Ed Vestvik, poznatiji kao Čak Bas iz omiljene serije ,,Tračara" juče je objavio da se verio. U šarmantnog i dovitljivog Čaka Basa je većina devojaka bila zaljubljena dok je pomno gledala kako će se razviti njegova ljubav prema Bler Voldorf (tumači je Lejton Mister). 

Sada možemo slobodno reći da se lik kojeg tumači ne razlikuje mnogo od njegove ličnosti. Naime, Ed Vestvik je zaprosio svoju devojku Ejmi Džekson na veoma romantičan način, na zadivljujućem mestu u skijaškom odmaralištu ,,Gstaad", na Švajcarskim Alpima.

Ed Vestvik i njegova devojka Ejmi Džekson, sa kojom je u vezi više od dve godine, trenutno provode svoje zimovanje na švajcarskim Alpima u ,,Gstaad-u". Malo je reći da je slika Vestvika, koji na jednom kolenu prosi svoju izabranicu, zadivljujuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

 

Odlučio se da je pravo mesto za ovaj potez ,,Peak Walk", slikovit viseći planinski most u ,,Gstaad-u", koji je inače jedini most na svetu koji povezuje dva planinska vrha. Bilo da je ovo promišljena romantična simbolika, ili ne, nije pogrešio. Zaljubljeni par je lepe vesti objavio postavivši zajedničku objavu na Instagram profil. Ejmi je iskazala svoje oduševljenje napisavši ,,O, DA", dok je Vetvik istakao da je izvukao džekpot. Sudeći po komentarima, fanovi su oduševljeni, prenosi Journal.rs.

Kako su se upoznali?

Par je svoju vezu ozvaničio u junu 2022. godine, na društvenoj mreži Instagram, i od tada na istoj platformi često iskazuju svoju ljubav jedno prema drugome. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na crvenom tepihu u julu iste godine, na Nacionalnim filmskim nagradama. Ipak, oboje su kasnije, u par navrata, govorili o tome da su se prvi put sreli 2021. godine, na događaju na kom su oboje prisustvovali. Vestvik ju je pozvao na dupli sastanak sa njihovim psima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

Ejmi Džekson je počela svoju karijeru kao manekenka, kako bi kasnije uplivala u glumačke vode. Majka je četvorogodišnjeg sina kojeg je dobila sa svojim bivšim partnerom. Ejmi i Ed su prvo bili kolege, a sada su i verenici. A sudeći po stabilnosti njihovog odnosa i osmesima u javnosti, ovom paru predviđamo blistavu budućnost.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading