Dobra genetika ili estetske operacije? Otkrivena tajna mladolikog izgleda Breda Pita

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 12:55 0

Najnovije fotografije Breda Pita podstakla su nagađanja da se podvrgao fejsliftingu

Bred Pit

Profimedia

Bred Pit i njegov kolega Havier Bardem viđeni su u Dajtoni na Floridi, gdje su snimili scenu za film Apex. Fotografije su se odmah proširile društvenim mrežama, podtaknuvši nagađanja o tome da se mlađani 60-godišnjak možda podvrgnuo estetskim operacijama. Nagađanja o fejsliftingu došla su brzo nakon što je video doktora koji komentariše Bredov bezvremenski izgled postao viralan.

Doktor Džoni Beteridž u videu tvrdi da postoje naznake da je Bred Pit podvrgnut operaciji stezanja, koja može da košta i do preko 17.000 dolara i zahteva razdoblje oporavka od dva do tri meseca. Doktor je uporedio fotografije holivudske zvezde snimljene na dodeli Oskara 2020. sa onima iz jula prošle godine kada je sedeo na središnjem terenu u Vimbldonu.

"To je bio on pre četiri godine 2020. godine i možete videti da pokazuje normalne znakove starenja. Duboke statičke linije, gubitak volumena u području oka i srednjeg lica, i malo progiba kože u donjem delu lica", rekao je doktor.

 

 

"Prošle godine to je bilo na Vimbldonu gde ste primijetili njegovu transformaciju. Pogledajte promenu na njegovom licu i pogledajte kako mladoliko izgleda kad ga pogledate sa strane u profilu. Možete da vidite da je promena donje konture lica zaista impresivna, a ako tražite taj ožiljak, možete vidjeti da je povezan s fejsliftingom", nastavio je i dodao da Bredovo uvo ima "klasičan izgled ožiljka od fejsliftinga.

"Mislim da je ovo odličan primer dobro napravljene operacije", zaključio je. Video je izazvao brojne komentare, a pregledan je čak pet miliona puta. Džon je kasnije za The Sun rekao kako smatra da je video postao viralan jer ljudi ne mogu da veruju kako dobro glumac izgleda sa 60 godina.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading