Razapeli je zbog ,,10 minuta mira": Zvezda serije ,,Štreberi" zažalila zbog iskrenosti, ono što dopušta ćerkici mnogi ne bi ni u ludilu

Vesti 27.01.2024 17:54 0

,,Neki će me sigurno osuđivati zbog metode, ali..."

Kejli

Printscreen/Instagram/kaleycuoco

U intervjuu za ,,USA Today" poznata glumica Kejli Kuoko podelila je zanimljiv roditeljski savet koji joj, kako kaže, daje 10 minuta mira. Ipak, njena metoda naišla je na osudu okoline.

Novopečena mama dozvoljava svojoj devetomesečnoj ćerki da gleda TV, a glumica je i sama priznala da uživa u toj zajedničkoj aktivnosti sa ćerkom. 

"Neki će me sigurno osuđivati zbog metode, ali tako dobijem bar 10 minuta mira. Možda neka mama ne želi da njena deca gledaju televiziju, i to je takođe u redu. Ali za nas definitivno funkcioniše", kaže zvezda serije ,,Štreberi", te dodaje:

"Baš me briga. Moja ćerka je pogledala svaki Diznijev film koji postoji i sviđa joj se".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

Podsetimo, Kejli i glumac, kog je publika zavolela u seriji "Ozark", Tomi Pelfi prošle godine su postali roditelji ćerke Matilde.

Glumica koja iza sebe ima dva braka, konačno je u Tomu pronašla ljubav o kakvoj je sanjala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

"Upoznali smo se na jednoj premijeri, a Tom je došao i ja sam čula njegov glas; okrenula sam se i bilo je to kao da je moj život gotovo ili tek počinje. Pogodilo me je. Bila je to ljubav na prvi pogled. Odmah smo bili povezani. Osećam se kao da ga poznajem ceo život, ali nisam bila spremna za njega pre tog trenutka", ispričala je Kejli jednom prilikom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading