Niko ne izaziva toliko pažnje kao ona: Rijana napravila elegantan zaokret, svi pogledi bili su uprti u nju

Olja Jelić Vesti 23.01.2024 17:55 0

U ulozi slavne gošće na revijama vodećih brendova u svetu mode, niko ne izaziva toliko pažnje poput najbogatije dame iz muzičke industrije

Rijana

Profimedia

Ljubitelji mode uvek mogu da računaju na ikonu stila sa Barbadosa kada je reč o kreiranju izdanja koji izazivaju pažnju, pa čak i kada propagira nenametljiviji, damski stil.

Poput partnera i oca svoje dece A$AP Rockyja, Rijana je ušla u istoriju brenda Dior kao prva tamnoputa ambasadorka. Godine 2022., i u trudnoći s prvim detetom, izazvala je senzaciju u haljini od crne čipke, da bi na poslednjoj reviji brenda napravila elegantni zaokret.

Mesto u prvom redu na predstavljanju Diorove nove kolekcije, pop zvezda i bjuti mogul zauzela je noseći Diorov crni komplet sa naglaskom na pufastoj jakni od brokata. Sa stegnutim strukom i velikim okovratnikom predstavlja savremenu verziju legendarne jakne Bar, kakvu je 1947. godine dizajnirao sam Kristijan Dior.

 

Uz nju nosila je odgovarajuću suknju midi dužine da bi celokupno izdanje, zaokružila efektnim dodacima.

Njen izbor činila je elegantnija verzija bejzbolske kape, u skladu sa odabranim kompletom, detalj rukavica od kože, crna verzija torbice Lady Dior i beli par salonki sa kaiščićem oko gležnja.

U svakom izdanju Rijane, pa tako i ovom, nije nedostajalo skupocenog nakita. Okovratnik na jakni nošenoj poput sakoa naglasila je dijamantskom ogrlicom, dok se ispod kape i duge plave kose nazirao efektan par minđuša.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading