Da li je prepoznajete? Nekada su za popularnom pevačicom uzdisali svi muškarci, a sada je uhapšena!

Vesti 22.01.2024 17:33 0

Bila je pop pevačica poznata u celom svetu i model tokom 80-ih godina, a sada je noć provela u zatvoru.

samanta foks

Profimedia

Samanta Foks je nekadašanja popularna pevačica i se*s simbol za kojom su uzdisali muškarci svih generacija iz celog sveta tokom 80-ih godina kada je bila na vrhuncu karijera. Provela je noć u zatvoru nakon "pijanog ludovanja" i to u avionu koji je trebalo od Londona da leto di Minhena. Samanta (57) se u avionu navodno posvađala s jednim putnikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

Izvor je za „The Sun“ rekao da je Sem "izletela" iz aviona, prisilivši ga da se okrene na pisti i odustane od poletanja. Policija je potvrdila da je žena u 50-im godinama uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i da je puštena je uz kauciju do marta.

samanta foks

Profimedia

 

Samanta je izjavila da joj je "duboko žao zbog bilo kakvih smetnji" i da pomaže policiji u istrazi. Dok je provodila noć u zatvoru, njeni saputnici su bili u hotelu, a sutradan su tek mogli da krenu na put.

Pevačica se teško nosi s tugom zbog gubitka mlađe sestre Vanese koja je prošle godine umrla u 50. godini, devet dana nakon što je pala u komu posle srčanog udara. To je bio dodatni šok koji je pogodio Samantu koja je imala samo tu sestru i bila bliska s njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Samo mesec dana pre Vanesine smrti, Sem je progovorila o smrti svoje partnerke s kojom je provela 16 godina u vezi, a koja je umrla 2015. godine nakon borbe s rakom. Priznala je da "nije mogla napisati nijednu pesmu" dve godine. Nakon što se ponovo zaljubila, otkrila  je da je spremna da objavi novu pesmu.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading