"Moju sestru je pregazio auto ispred mene": Penelope Kruz otkrila traumu zbog koje nikad neće sesti za volan

Olja Jelić Vesti 19.01.2024 14:45 0

Penelope Kruz dala je intervju za novi broj časopisa Elle, u kom se nalazi na naslovnici i progovorila o svom strahu od vožnje.

Penelope Kruz

Profimedia

Španska glumica Penelope Kruz dala je intervju za novi broj časopisa Elle, u kom se nalazi na naslovnici i progovorila o svom strahu od vožnje zbog kojeg nije htela da vozi automobil na setu filma Ferrari u kojem igra suprugu Enza Ferarija, Lauru.

"Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osjećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svest. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verovatno bih bila potpuno histerična", rekla je glumica, čija se sestra Monika oporavila od nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

Penelope je progovorila i o glumačkom zanatu, otkrivši kako je često preosetljiva kad su tuđi osećaji u pitanju. Kad tumačim neki lik, često se osjećam kao da plešem između fikcije i stvarnosti, korak napred, korak nazad. Preosetljiva sam u svakom pogledu, na vizualne doživljaje, zvukove, tuđe emocije. Sve me neverovatno pogađa i to je nešto čime se najviše bavim na terapiji - kako uspostaviti ravnotežu tako da mogu da nastavim da osećam sve te stvari, a da te osećaje ne učinim svojima", rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

 

Slavna glumica ne govori često o svom proodičnom životu, ali ovog je puta ipak otkrila neke detalje o suprugu Havijeru Bardemu, sinu Leu (12) i ćerki Luni (10).

"Moja deca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer tako je lako biti izmanipulisan, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na deci, na tinejdžerima, a ko za to plaća cenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda sa 25 godina, naučila kako radi BlackBerry", rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading