"Nazivali su me rodom": Nikol Kidman nikad iskrenije o svim poniženjima koje je prošla u Holivudu

Olja Jelić Vesti 18.01.2024 10:57 0

Holivudska diva Nikol Kidman nedavno je otkrila kakve je komentare svakodnevno dobijala pre nego što je postala uspešna glumica.

Nikol Kidman

Foto: AP

Holivudska diva Nikol Kidman nedavno je otkrila kakve je komentare svakodnevno dobijala pre nego što je postala uspešna glumica.

Naime, 56-godišnja glumica nedavno je gostovala na "Radio Times Podcastu", gde je otkrila kako su joj ljudi govorili da nikada neće imati karijeru u Holivudu zbog svoje visine.

Pre nego što je postala zvezda u SAD-u i dobitnica Oskara za film "The Hours"", Nikol je bila glumica u Australiji i rekla je da je njena visina često bila problem tokom audicija.

 

 

"Govorili su mi: 'Nećeš imati karijeru. Previsoka si'", rekla je glumica u podkastu.

Na jednoj otvorenoj audiciji za ulogu u filmu "Annie", prisetila se da su glumcima na vratima merili visinu. Glumci koji su bili previsoki bili su odmah odbijeni, pa je morala na drugi način da se bori za ulogu.

"Morala sam da progovorim kroz vrata jer su te odmeravali pre nego što si ušao. Bila sam ponižena. Zadirkivali su me. Nazivali su me rodom", objasnila je i dodala kako je lagala o svojoj visini.

 

 

Inače, Nikol Kidman je visoka 180 centimetara, ali reditelje na audicijima redovno lagala da je niža barem za jedan centimetar. Zlostavljanje s kojim se svakodnevno suočavala zbog svoje visine takođe je dovelo do vrednih lekcija koje je prenela svojim ćerkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Nikol je nedavno reprizirala ulogu Akvamenove majke kraljice Atlane u nastavku "Aquaman and the Lost Kingdom". Uskoro će se put pojaviti u seriji "Expats", koju je producirala.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading