"Izgleda bolje sa 91, nego ja sa 36 godina": Čuvena Aleksis u uskoj haljini izgleda duplo mlađe, a tek da joj vidite lice, nema nijednu boru

Jelena Vukelić Vesti 17.01.2024 14:39 0

Slavna glumica šokirala fanove mladolikim izgledom u 91. godini, svi se pitaju samo jedno

"Izgleda bolje sa 91, nego ja sa 36 godina": Čuvena Aleksis u uskoj haljini izgleda duplo mlađe, a tek da joj vidite lice, nema nijednu boru

Foto: AP

Džoan Kolins, (91), poznata glumica, prošetala je crvenim tepihom na dodeli nagrada Emi u Los Anđelesu i oduševila prisutne svojim neverovatno mladolikim izgledom. Zablistala je u raskošnoj svetloplavoj haljini, a zajedno sa glumicom Taraji P. Henson, dodelila je nagradu u kategoriji izvanredne limitirane ili antologijske serije.

 

Mnogi obožavaoci su iznenađeni njenim izuzetnim fizičkim izgledom i odmah su joj uputili brojne komplimente na društvenim mrežama. Džoan Joan je ranije priznala da svoju vitku liniju održava zdravom ishranom i redovnim vežbanjem. Ipak, mnoge zanima da li se poznata glumica podvrgnula estetskim korekcijama.

"Na kojoj vampirskoj dijeti je Džoan Kolins? Izgleda neverojatno", "Ne razumem kako je moguće da ima 90 godina, kraljica", "Nije ostarila ni dana od 1979.", "Izgleda bolje sa 90 nego ja sa 36 godina", "Kao i ostatak Amerike, upravo sam guglao njene godine i vilica mi je toliko pala kada sam video da ima 91 godinu"... samo su neki su od komentara na X-u.

Glumica se na dodeli pojavila u društvu 32 godine mlađeg supruga Percyja Gibsona s kojim je u braku već 21 godinu.

-A rekli su da neće trajati - našalila se glumica jednom prilikom, odgovarajući na kritike javnosti.

Kollins i njen suprug nikada nisu obraćali pažnju na razliku u godinama, a zanimljivo je da ona, nakon četvrtog propalog braka, više nije htela da se udaje. Ipak, Perci ju je razuverio i ponovo je odveo do oltara 17. februara 2002. u jednom londonskom hotelu.

Komentari (0)
Loading