Suki Voterhaus u spektakularnom izdanju: Crvena haljina golih leđa istakla je njen trudnički stomak, zasenila sve prisutne

Olja Jelić Vesti 17.01.2024 12:06 0

Suki Voterhaus sa glumcem Robertom Patinsonom očekuje prvo dete, a svoj trudnički stomak ponosno je istakla u zanosnoj haljini

Suki Voterhaus

Profimedia

Glumica, pevačica i model Suki Voterhaus na 75. dodelu nagrada Emi stigla je u spektakularnoj crvenoj haljini u kojoj je njen trudnički stomak na najlepši način došao do izražaja.

Peacock Theatre u Los Anđelesu sinoć je bio do poslednjeg mesta ispunjen slavnim holivudskim licima, među kojima se istakla upravo partnerka glumca Roberta Patinsona u stajlingu kakav retko viđamo.

 

 

Lepa trudnica birala je maksi haljinu trenutno uverljivo najpopularnije crvene boje, a svoje obline istakla je šarmantnim detaljima - senzualnim golim leđima i prorezom koji je otkrivao bočne strane njenog stomaka i bio nisko vezan ženstvenom mašnom.

Gornji deo haljine uspešno je istakao i njen struk i isklesane ruke, dok je suknja bila vrlo raskošna, pridajući svemu dodatnu dozu glamura prikladnog događaju.

Lepa Suki smeđu kosu nosila je u raspuštenim talasima i nanela je minimalnu količinu šminke kojom je istakla oči pa je sve podigla efektnom dijamantnom narukvicom.

Suki se proslavila se u seriji "Daisy Jones & The Six", a svoju glumačku karijeru trenutno je stavila na pauzu, u iščekivanju prvog deteta sa partnerom Robertom Patinsonom, s kojim je u vezi od 2018. godine.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading