Prvo ga opelješila, pa mu smuvala druga: Bivša žena Kevina Kostnera uživa u ljubavi, snimljeni u izlasku

Olja Jelić Vesti 17.01.2024 10:27 0

Bivša supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner pronašla je novog partnera, koji je bio Kostnerov dugogodišnji prijatelj i komšija.

Kevin Kostner i bivša žena

Profimedia

Bivša supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner pronašla je novog partnera, koji je bio Kostnerov dugogodišnji prijatelj i komšija.

Nakon što je početkom maja podnela zahtev za razvod od Kevina Kostnera, Kristin je snimljena u izlascima s investitorom Džošom Konorom.

"Džoš je u početku bio samo prijatelj. Kristin voli da druži sa njim. On je razvedeni otac i razume kroz što ona prolazi. To je nešto što nju čini srećnom", rekao je izvor blizak paru.

 

 

 

Mediji su otkrili i da su Kristin i Konor u julu bili zajedno na odmoru na Havajima, dok je ona još uvek bila u procesu razvoda od Kevina Kostnera. Izvor je negirao da su tada bili u ljubavnoj vezi.

Predstavnik Kristin Baumgartner još uvijek nije odgovorio na upite medije.

No, zanimljivo je da je i Kostner nedavno podstaknuo glasine o ljubavnoj vezi, kada je snimljen u prisnom zagrljaju sa američkom pevačicom Dževel dok je bio na odmoru na Karibima.

Kostner i Baumgartner ozvaničili svoj razvod početkom septembra nakon što je Baumgartner imala brojne zahteve o starateljstvu i iznosima alimentacije. Iako su detalji suđenja tajni, poznato je da će ona dobiti više novca nego što je to određeno njihovim predbračnim ugovorom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading