Ispunila obećanje: Arijana Grande objavila novu pesmu ,,Yes, And?", fanovi padaju u trans, a pohvalila je i poznata reperka!

Vesti 12.01.2024 18:45 0

Zvezda je ovog petka podelila isti snimak na Instagramu, ali ovog puta uz reči „Yes, And?“ Dostupna sada “...

Arijana Grande

B4859 / Avalon / Profimedia

Pop zvezda Arijana Grande (30) vraća se svojim muzičkim korenima sa svojim prvim solo singlom za tri godine.

Vest o pesmi „Yes, And?“ je stigla u nedelju kada je Grande objavila mutan selfi sa ponovljenim usnama na Instagramu koji je napisala „Yes, And?“ pored emotikona u obliku srca i datuma objavljivanja- 12. januara.

Zvezda je ovog petka podelila isti snimak na Instagramu, ali ovog puta uz reči „Yes, And?“ Dostupna sada “ napisanih preko njega. Objava je takođe sadržala uzorak privlačne melodije i nagoveštaje da Grande eksperimentiše sa ritmom inspirisanim haus muzikom.

 

 

Drski tekst pesme sadrži reči poput: „Reci to s**nje svojim grudima, nastavi da se krećeš u fazonu „Šta je sledeće?“ „Da, i?“. 

Novi singl (snimljen u Njujorku) napisala je i producirala Grande zajedno sa Maksom Martinom i Ilijom Salmanzadeom, prenosi People.

Grande je u petak objavila zvanični audio snimak na svom Jutjub kanalu, a iako je sada obradovala fanove objavljivanjem nove muzike, još uvek moraju da sačekaju prateći spot.

 

 

Pored obožavatelja koji se raduju njenoj novoj muzici, reperka Niki Minaž (41) je takođe bila uzbuđena zbog Grandinog povratka na top liste. "Kraljice. Spremni smo.“, prokomentarisala je zvezda prvu objavu o pesmi ,,Yes, And?" u nedelju.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading