Još uvek se nije skrasio, o njemu su kružile sumnjive priče: Prošlo je 30 godina, a glavni junak Esmeralde izgleda bolje nego ikad

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 20:45 0

Meksički zavodnik Fernando Kolunga bio je slaba tačka ženama širom sveta, a njegove najnovije fotografije pokazuju da se nije puno promenio do danas.

Fernando Kolunga

Printscreen/Youtube

Meksički glumac Fernando Kolunga proslavio se nizom uloga u televizijskim sapunicama, a jedna od najzapaženijih uloga bila je ona Hosea Armanda Penareala u kultnoj "Esmeraldi", u kojoj je pre 27 godina osvojio publiku.

Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli "Zlobnica", koja je također bila popularna na našima prostora, a osim njega svi se sećaju i glumice Gabriele Spanic.

Fernando danas ima 57 godina, a mnogi se slažu da se vrlo malo promenio i da stari poput vina.

 

 

Njegov život obeležila je velika tragedija, otac mu je preminuo od posledica raka debelog creva. Njegovo se zdravstveno stanje zakomplikovalo tokom pandemije koronavirusa, a zbog toga niko od članova porodice nije mogao da bude u bolnici u Meksiku.

Kada su doktori proglasili smrt glumčevog oca, upravo su sa Fernandom prvim kontaktirali.

 

 

"Fernando je neutešan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao biti uz njega psolednje dane. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je da bude kremiran bez ičijeg prisustva", izjavio je tada izvor blizak porodici za strane medije.

Iako je oduvek bio slaba tačka ženama, jedno se vreme šuškalo da je homoseksualac, ali to se na kraju pokazalo lažnim. Zanimljivo je da se Fernando nikada nije ženio i trenutno nema devojku.

Izjavio da voli žene i da želi decu, ali to i dalje nije ostvario.

Snimio je više od 200 uloga u filmovima i serijama, i danas se bavi glumom, a magazin Glamour proglasio ga je najatraktivnijim glumcem čak dve godine zaredom, zbog čega su njegove obožavateljke bile presrećne. Uz to je bio i na tronu najplaćenijih glumaca na svetu.

 

 

 

Inače, pre nego što je zaplivao glumačkim vodama, školovao se za građevinara, prodavao aute, radio je i kao šanker.

Aktivan je na društvenim mrežama, a na svom Instagramu i dalje redovno objavljuje novosti o novim serijama koje snima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading