Žizel sa svojih 5 sestara: Čuvena manekenka uživa u porodičnoj atmosferi, šalje ljubav i svima čestita Novu godinu uz galeriju prelepih fotki

Vesti 09.01.2024 11:53 0

Žizel je pisala o svom odrastanju u svojim memoarima iz 2018. „Lekcije: Moj put do smislenog života“...

Žizel

Printscreen/Instagram/gisele

Čuvena manekenka Žizel Bundšen nikada nije krila koliko je srećna što je odrasla u velikoj porodici, a i dalje je povezana i izuzetno bliska sa svojih pet sestara, kao i sa roditeljima.

Žizel je prve dane 2024. provela u svom rodnom Brazilu, a svih šest sestara Bundšen bile su zajedno.

Na porodičnoj fotografiji Žizel pozira sa svojom majkom Vanijom i ocem Valdirom, u društvu svojih pet sestara - Rakel, Grazijele, Gabrijele, Rafaele i sestre bliznakinje Patricije, piše Klix.ba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Žizel je pisala o svom odrastanju u svojim memoarima iz 2018. „Lekcije: Moj put do smislenog života“, u kojima je napisala da je imala najlepše detinjstvo na svetu.

„Kada sam odrastala u Horizontini, uvek je bilo nas šest devojčica za stolom, šest glasova pokušavalo je da se savlada da razgovaraju, smeju ili jednostavno ne slažu u isto vreme. Zato je moj otac smislio pravilo – ako neko od nas želi nešto da kaže, prvo mora da digne ruku“, napisala je, između ostalog, u memoarima Žizel Bundšen. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading