Benu Afleku sve kutije poispadale iz ruku: Za potrebe reklame oživeo je urnebesni trenutak iz 2020. koji je bio viralni hit

Olja Jelić Vesti 05.01.2024 11:36 0

Inspiracija za reklamu pronađena je u trenutku kad je glumac ispred svog doma u Los Anđelesu prosuo kutije Dunkinovih poslastica

Ben Aflek

Profimedia

Ben Aflek ne odustaje od svoje ljubavi prema Dunkin‘ Donutsu, što nimalo ni ne čudi jer je glumac početkom ove godine snimio reklamu za spomenutu američku multinacionalnu kompaniju za kafu i krofne.

Inspiracija za reklamu pronađena je u trenutku iz 2020. kad je Aflek ispred svog doma u Los Anđelesu prosuo kutije Dunkinovih poslastica. Ubrzo je taj snimak postao viralan na društvenim mrežama. Čak je i sam Ben za reklamu obukao kombinaciju sličnu onoj kakvu je nosio u tom viralnom trenutku 2020.

Odlučio se za majicu i farmerke dok je u rukama nosio šest kutija, ledenu kafu i vrećicu poslastica. U jednoj sceni iz reklame kutije mu padaju na tlo. Vidi se da glumac nosi majicu na kojoj piše "Day Ones" sa fotografijom iz detinjstva njega i njegovog najboljeg prijatelja Meta Dejmona.

U snimanju reklame udružio je snage sa tiktokerkom i influenserkom Čarli D‘Amelio. Ona je nedavno izjavila da ne zna ko je Ben Aflek iako oboje obožavaju Dunkin.

Pretpostavlja se da je namena ove reklame za Super Bowl jer je i prošle godine Ben učestvovao u njihovoj reklami za taj događaj. Tad je dočarao zaposlenog u Dunkin‘ Donutsa i posluživao kupce, među kojima je bila i njegova supruga Dženifer Lopez.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading