Britni Spirs rastužila fanove: Pevačica besno poručila da se nikada neće vratiti u muzičku industriju

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 16:28 0

Britni Spirs izjavila je da se nikad neće vratiti u muzičku industriju.

Britni Spirs

Profimedia

Britni Spirs izjavila je da se nikad neće vratiti u muzičku industriju. 42-godišnja pevačica oglasila se na Instagramu kako bi opovrgla nedavne medijske natpise da snima novi album.

"Samo da razjasnimo da je većina vesti smeće. Stalno govore da se obraćam nasumičnim ljudima da radim na novom albumu… Nikad se neću vratiti u muzičku industriju", rekla je.

Kaže da piše pesme za druge

Dodaje da je napisala nekoliko pesama u poslednje dve godine.

"Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude! Za one od vas koji ste pročitali moju knjigu, postoji mnogo toga što ne znate o meni... Napisala sam preko 20 pesama za druge ljude u poslednje dve godine. Ja iskreno uživam u tome", rekla je Britni.

 

 

 

Osvrnula se i na nedavne natpise o svojoj knjizi. "Ljudi takođe govore da je moja knjiga objavljena ilegalno, bez mog odobrenja, i to je daleko od istine. Jeste li čitali vesti ovih dana? Ja sam voljena i blagoslovljena", dodala je.

Britni se oglasila nakon što su se u stranim medijima pojavili članci da se obratila umetnicima Charli XCX i Juliji Mišels da joj pomognu u izradi novog albuma. To bi bio njen prvi album u poslednjih osam godina. U izveštaju piše da Britni još nije snimila nijednu pjesmu jer je projekat tek u začetku.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading