Poznatom glumcu preti zatvor: Evo šta je radio u parku usred noći, mada nije priznao krivicu

Aleksandra Lišanin Vesti 28.12.2023 20:02 2

Niste ni mogli da pomislite da ovako nešto može da se desi poznatom glumcu, neki će smatrati da to nije krivični prekršaj, ali zatvor mu je za petama.

Glumac

Printscreen/Instagram

Okružni sud SAD je u utorak priveo glumca, poznatog po ulozi Džejmsa Bonda i okrivio ga za kršenje zabrane kretanja na nedozvoljenom području. Navedeno je da je ulazak u taj deo parka strogo zabranjen.

Pirs Brosnan je viđen kako šeta u termalnoj zoni na Mamutskoj terasi, koja spada u zabranjeni deo Nacionalnog parka Jelouston.

Glumac

Shutterstock

 

 

On bio mogao biti zatvoren i novčano kažnjen zbog ovih optužbi. Iako se nije izjasnio o krivici, u sudskom zapisu stoji kao "manji prekršaj".

Pirsu, koji kaže za sebe da je veliki zaštitnik životne sredine, rečeno mu je da se pojavi pred sudom u Vajomingu.

Posledice navodnog prekršaja bi mogle biti ozbiljne. Ako se proglasi krivim za kretanje u zabranjenom delu Jeloustona, glumac može biti zatvoren i do šest meseci i dodatno za to kažnjen do 5.000 dolara.

 

 

 

 

Dešavalo se u jednom od ranijih slučajeva, da je žena iz Konektikata bila zadržana u zatvoru sedam dana i kažnjena sa 2.000 dolara, jer je skrenula sa predviđene staze i šetala ka "termalnoj oblasti" parka. Takođe joj je i zabranjen ulaz u Nacionalni park naredne dve godine.

Od 1800-ih godina, najmanje 20 ljudi je poginulo u termalnim područjima Nacionalnog parka Jelouston, a u novembru 2022. godine pronađeno je beživotno telo kako pluta u jednom od toplih izvora u parku.

Sektor bezbednosti poziva posetioce na sajtu parka, da prate označene delove šetališta i staze, i da ih poštuju kako bi ostali bezbedni jer su oznake postavljene kako bi zaštitile posetioce.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Talicni Tom
29.12.2023 04:24

Ja sam se setao par puta … samo tisina… On je covek James Bond, a ja sam Sumadinac…

zora
29.12.2023 08:35

Oznake su postavljena da zgolicaju interesovanje ljudi. Uvek se ide tamo gde je zabranjeno iz razloga, sta se talo nalazi.