Na koga liče deca Bali bega? I šta je glumac uradio da bi se stvorila čvrsta veza između njegovih sinova

Aleksandra Lišanin Vesti 28.12.2023 17:04 0

Kako izgledaju sinovi poznatog tuskog glumca Buraka Ozčivita, a evo šta rade svako veče iako je ceo dan ispunjen obavezama.

Burak

Printscreen/Instagram

Izreka da jabuka ne pada daleko od drveta prilično je tačna kada pogledate turskog glumca Buraka Ozčivita, poznatog po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", i njegove sinove.

38-godišnji Burak Ozčivit je talentovani glumac čija je popularnost naglo porasla, ali uprkos interesovanju javnosti, trudi se da sakrije svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Poznato je da je Burak u braku sa glumicom Fahrije Evcen još 2017. godine, a godinu dana kasnije, rođen je njihov prvi sin po imenu Karan, a u januaru 2023. su dobili i drugog sina kome su dali ime Kerem.

 

 

 

Prema navodima medija, Burak je lud od ljubavi za svojim sinovima. Uprkos zauzetom radnom rasporedu, glumac pokušava da posveti mnogo vremena porodici. U jednom od intervjua, turski glumac govorio je o tome da sam stavlja svoju decu u krevet. Ovo je za njega izuzetno važan proces.

Stariji sin Karan koji trenutno ima 4 godine, aktivno ide očevim stopama uprkos svojim godinama. Dečak je počeo da zarađuje velike honorare sa dve godine. Tako je njihov sin zajedno sa svojom majkom glumio u turskoj reklami za pelene. U videu od pet sekundi, dečak je obogatio i sebe i svoje roditelje, zaradivši više od 30.000 evra.

Burak je dugo skrivao drugu trudnoću i rođenje još jednog sina Kerema. Par je objavio ovu radosnu vest tek početkom 2023. godine, na proslavi u čast četvrtog rođendana njihovog prvog deteta Karana. U to vreme, njihovo najmlađe dete imalo je 3 meseca.

Bali-beg je na internetu objavio porodičnu fotografiju. Na slici Karan je stajao okružen roditeljima sa rođendanskom tortom u rukama. Burakova supruga je u naručju držala šarmantnu bebu - njenog najmlađeg sina po imenu Kerem. Iako je bebino lice bilo prekriveno emotikonom u obliku srca, dečji bucmasti obrazi izazvali su veliko oduševljenje među fanovima. Mnogi su nagovestili da će Kerem definitivno biti veoma sličan svom tati.

 


Sam Burak je izjavio kako mu očinstvo ne pada teško, rekavši: "Moja žena i ja smo veoma srećni što imamo dva prelepa dečaka. Već sam se navikao na neprospavane noći – uspešno sam završio staž sa Karanom."

Glumac priznaje da su on i njegova supruga namerno dali deci slična imena kako bi stvorili čvrstu vezu između braće.

 

Bonus video:  

 

 

 

Komentari (0)
Loading