"Ovo je previše za moje malo srce": Šakiri njeni sugrađani odali neverovatno priznanje, poznata Kolumbijka oduševljena

Olja Jelić Vesti 27.12.2023 10:32 0

Kolumbijska pevačica Šakira pohvalila se kako je dobila statuu u svom rodnom gradu Barankvuili.

Šakira

EPA

Kolumbijska pevačica Šakira pohvalila se kako je dobila statuu u svom rodnom gradu Barankvuili. 

"Ovakva posveta... Ovo je previše za moje malo srce", napisala je Šakira u opisu objave na Instagramu. Njeni roditelji posjetili su mesto gde se statua nalazi, a priliku je još posebnijom učinilo to što je pevačicina majka Nidia taj dan slavila rođendan.

"Srećna sam što mogu ovo da podelim sa svojim roditeljima, a posebno sa svojom majkom na njen rođendan", napisala je pevačica. Tokom otkrivanja statue im se pridružio i gradonačelnik i njena braća i sestre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Statua prikazuje Šakirin prepoznatljivi trbušni ples, u bikiniju i dugoj lepršavoj suknji. Ispred kipa se nalazi i pločica sa detaljima na španskom jeziku. Kako piše, kip je napravljen od bronze i visok je šest i po metara. Na donjem rubu suknje nalaze se nabori koji simboliziraju talase mora i reka. 

Kip je napravio umetnik Vino Markes uz pomoć studenata umetničke škole. "Srce koje sklada, kukovi koji ne lažu, talent bez premca, glas koji pomiče masu i gola stopala koja koračaju za dobrobit detinjstva i čovečanstva", rečenica je koja stoji na vrhu pločice.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading