Prvi Božić koji je jedva dočekala: Paris Hilton sa svojim suprugom, sinom i ćerkom ostvarila snove

Aleksandra Lišanin Vesti 26.12.2023 18:24 0

Ovo će biti njihova godina za pamćenje! Paris i njen suprug pre 11 meseci prvo su dobili sina, a zatim pre par nedelje stigla je i ćerkica

Paris Hilton

Foto: AP

Ponosna Paris Hilton, bogata naslednica, preduzetnica i influenserka se pohvalila prvom porodičnom fotografijom svojim pratiocima na društvenim mrežama, na kojoj su u prazničnom duhu obučeni u karirane, crvene pidžame. Ovo je njihov prvi božićni portret gde Paris i Karter Reum poziraju sa ćerkom London, koja je rođena pre šest nedelja i sinom Feniksom koji ima 11 meseci.


"Carter i ja nismo mogli dočekati prvo božićno fotografiranje sa Feniksom i London, prvo kao četvoročlana porodica", izjavila je Paris za magazin People te otkrila kako joj je taj trenutak ostvarenje snova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

"Dočekati Novu godinu sa porodicom, imati male tradicije i slaviti praznične dane u krugu svoje porodice je nešto što sam uvek želela", dodala je poznata influenserka koje je prošlog meseca iznenadila svoje obožavatelje kada je otkrila da su ona i suprug dobili drugo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 

Nakon 11 meseci od kako su dobili sina u porodici Paris Hilton stigla je i ćerkica.
"Zahvalna na devojčici", napisala je Paris presrećna što je 10 meseci nakon sina dobila i "malenu princezu", o čemu je često govorila početkom godine nakon što je dobila sina. Iako su deca biološki njena i Karterova, obe trudnoće su iznele surogat majke. Paris je nedavno prokomentarisala da je njen život jednostavno previše izložen javnosti, objasnivši da su se zbog toga ona i suprug odlučili za surogatstvo.

 

Paris i Karter su se verili u februaru 2021. godine, nakon godine dana veze. A u novembru iste godine su se venčali i odmah počeli planirati proširenje porodice. Snovi su im se ostvarili dve godine kasnije i kraj 2023. dočekuju kao četveročlana porodica.

 

Komentari (0)
Loading