Hajdin svetlucavi Božić: U provokativnom autfitu proslavila veliki praznik uz prigodnu pesmu koju svi znaju, blistala pored svog dragog!

Vesti 26.12.2023 10:34 0

Klum i Kaulic su zajedno obeležili kraj svog praznika...

Hajdi

Printscreen/Instagram/heidiklum

Supermodel Hajdi Klum (50) je izabrala zavodljiv autfit ovog Božića, noseći satensku bordo crvenu košulju na kopčanje koju je ostavila otkopčanu kako bi pokazala svoj crni grudnjak, sa sjajnim visećim cirkonima, koji je uparila sa svetlucavom suknjom srednje dužine.

U video objavi na Instagramu pokazala je kako slavi Badnje veče. Dok je plesala uz „All I Want for Christmas Is You“ od Maraje Keri, Klum se vozila u kabrioletu dok snimala sebe kako svetluca i namešta kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Klum je takođe podelila fotografiju zajedno sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom. Kaulic (34) i Klum bili su okruženi sa nekoliko crvenih balona u obliku srca i pozirali pored svoje okićene božićne jelke. Fotografija je pružila fanovima još jedan ugao njenog blistavog božićnog ansambla, prenosi People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Klum i Kaulic su zajedno obeležili kraj svog praznika. „….. i to je završetak Božića, napisala je Klum u opisu slika para na tropskoj lokaciji.  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading