Boginja svega ikada! Pogodite šta je prioritet broj 1 zvezde filma "Pedeset nijansi siva", mnogi će se poistovetiti

Vesti 23.12.2023 17:28 0

Mentalno zdravlje je nešto o čemu je zvezda rado pričala...

Dakota Džonson

Shutterstock

Zvezda filma ,,Pedeset nijansi sive", Dakota Džonson rekla je za Volstrit džurnal da ako spava manje od 10 sati noću ne može da funkcioniše kako treba. Dodala je da lako može da spava 14 sati uzastopno.

„San je moj prioritet broj jedan u životu“, rekla je 34-godišnja glumica.

Džonsonova je takođe objasnila da ona nema zakazano vreme buđenja svaki dan. Umesto toga, ona planira svoju rutinu spavanja iz dana u dan. „Ako ne radim, ako imam slobodan dan u ponedeljak, onda ću spavati koliko god mogu“, rekla je ona.

Osim što dovoljno spava, Džonsonova je rekla da vežba pet dana u nedelji - uključuje mešavinu vruće joge, pilatesa i treninga sa tegovima. Ona takođe meditira dva puta svakoga dana.

„Bavim se transcendentalnom meditacijom“, nastavila je. „Nedavno sam se zaista bavila disanjem i to mi je mnogo pomoglo kod anksioznosti.

Mentalno zdravlje je nešto o čemu je zvezda rado pričala. U intervjuu sa Mari Kler iz 2020. godine, otvorila se o suočavanju sa depresijom od tinejdžerskih godina.

„Tada sam, uz pomoć profesionalaca, pomislila: 'O, ovo je klopka u koju mogu da upadnem.' Ali naučila sam da je to lepo jer znači da osećam svet. Pretpostavljam da imam mnogo složenosti, ali one se ne izlivaju iz mene. Ne pravim to ničijim problemom", rekla je ona za agenciju.

Njen otac Don Džonson pohvalio je njenu sposobnost da sama donosi odluke u ekskluzivnom razgovoru sa People-om u maju. „Mi se ne mešamo u svetove jedni drugih, mi smo otac i ćerka“, rekao je o poštovanju koje imaju prema karijerama.

Što se tiče toga da li mu ćerka ikada savetuje, našalio se: „Ne znam o čemu bi mi ona dala savet u ovom trenutku, ali verovatno: „Odlazi, tata“!“ 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading