"Iznajmio sam park iz filma": Srpski zet Bastijan Švajnštajger otkrio originalan način na koji način je zaprosio Anu Ivanović

Olja Jelić Vesti 22.12.2023 16:23 0

Bivša fudbalska zvezda Bastijan Švajnštajger i teniska superzvezda Ana Ivanović venčali su se u Veneciji 2016. godine. Nemac je sada u podkastu ‘Phrasenmäher’ časopisa otkrio kako je zaprosio lepu Srpkinju.

Ana i Bastijan

Profimedia

Bivša fudbalska zvezda Bastijan Švajnštajger i teniserka Ana Ivanović venčali su se u Veneciji 2016. godine. Nemac je sada u podkastu ‘Phrasenmäher’ časopisa otkrio kako je zaprosio lepu Srpkinju.

„U Londonu postoje mali parkovi koji su dostupni samo lokalnim stanovnicima. Iznajmio sam park iz filma ‘Notting Hill’. Znao sam da je Ana inače izuzetno radoznala osoba i kada smo prošli pored kapije koja je bila odškrinuta, predložio sam joj da provirimo. Kada smo ušli – zaprosio sam je’, ispričao je Bastijan Švajnštajger u 100. epizodi BILD podkasta ‘Phrasenmäher’.

 

 

Nemački fudbaler se potrudio da nauči srpski. ‘Uspeo sam da omekšam njenu porodicu tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doleteo sam u Beograd i pitao ga’, prisetio se Bastijan.

Kako je priznao, pre prvog susreta sa Anom u Njujorku 2014. godine bio je nervozniji nego pre finala Svetskog prvenstva protiv Argentine.

Inače, dvoje sportista objavilo je rođenje trećeg zajedničkog deteta u maju ove godine. Švajnštajger je profesionalnu karijeru završio je 2019. godine, a Ana je igrala do kraja 2016. godine, prenosi City magazin. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading