Njena verzija se nekima ne dopada: Džulija Roberts otkrila šta bi se desilo s likovima iz filma „Zgodna žena“ u drugom delu

Vesti 20.12.2023 09:58 0

Mnogi su očekivali drugi nastavak kultnog filma „Zgodna žena“, ali nikada nije snimljen, Ali je Džulija Roberts otkrila šta bi se po njenom mišljenju dogodilo s likovima.

zgodna žena

Printscreen/Instagram

Pre 33 godine holivudska glumica s najlepšim osmehom igrala je u sada kultnom filmu „Zgodna žena“. I dok su se mnogi nadali kako će se snimiti nastavak tog hita, to se nikad nije dogodilo. Ali, oskarovka ima svoju viziju šta bi se dogodilo s glavnim likovima.

Nedavno je gostovala u televizijskoj emisiji „CBS Mornings“ i vodteljku Gejl King je zanimalo da to čuje od Džulije. Poznato je da je lik zgodnog biznismena Edvarda Luisa u filmu tumačio neodoljivi Ričard Gir, dok je Vivijen, "prijateljicu noći" kojoj je on platio da s njim provede nedelju dana, glumila Džulija Roberts. Njen odgovor se nekima nije dopao.

Naime, Edvard i Vivijen su proveli nezaboravnu nedelju u losanđeleskom hotelu, zaljubili se i ostali zajedno. "Šta se kasnije dogodilo s njima?" upitala je voditeljka Džuliju. "Mislim da je on preminuo, mirno u snu od srčanog udara", rekla je Džulija i zaključila sa smeškom: "A ona sada vodi njegov posao."

Iskren odgovor holivudske zvezde delu obožavalaca filma nije se dopao jer su mnogi nakon filma maštali kako Edvard i Vivijen žive svoju "modernu bajku" i dalje, piše „People“. A glumica je komentarisala i svoje viđenje šta se dogodilo s likovima iz filma „Odbegla mlada“, gde je još jednom zaigrala s Ričardom Girom 1999. "Tu su ostali zajedno. Eto, u tom filmu nije umro", navela je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading