Stroga pravila: Deca Zlatana Ibrahimovića imaju sve, ali nešto što svi mališani kod nas rade, njima je zabranjeno

Vesti 17.12.2023 16:11 0

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović ima dva sina i veoma je posvećen njihovom vaspitanju. Uveo im je jedno pravilo koje moraju da poštuju.

zlatan ibrahimovic

Profimedia

Bivši fudbaler Milana, Mančester junajteda, PSŽ-a, Intera i Juventusa strogo vaspitava svoje sinove Maksimilijana i Vinsenta. Oni imaju sve što požele, osim jednog, što sva deca na svetu imaju - pristup društvenim mrežama! Iako njihovi vršnjaci redovno provode vreme na društvenim mrežama, njih dvojica ne smeju ni da pomisle na to.

zlatan ibrahimovic

Profimedia

 

„Volim svoju decu kao nikoga na svetu i uvek će mi biti na prvom mestu. Baš zato što ih volim, želim da ih zaštitim pa im ne dopuštam korišćenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje dece i porodice“, rekao je jednom prilikom Ibrahimović.

Maksimilijan i Vinsent krenuli su očevim stopama i uspešni su u mlađim kategorijama. Kad porastu, kaže Ibrahimović, moći će sami da odluče hoće li provoditi vreme na društvenim mrežama ili neće.

„Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele“, izjavio je najbolji fudbaler u istoriji švedskog fudbala.

Bonus video:

 

http://
 

 

Komentari (0)
Loading