Nikad nije bila zgodnija: Ostavila alkohol i smršala 50 kg, a najnovije fotke Džesike Simpson oduševile fanove

Olja Jelić Vesti 16.12.2023 15:10 0

Nakon što je izgubila čak 50 kilograma, pevačica i glumica Džesika Simpson pred kamerama se razmeće spektakularnom linijom u atraktivnom kupaćem kostimu sa iz svoje modne linije.

Džesika Simpson

Printscreen/Instagram

Nakon što je izgubila čak 50 kilograma, pevačica i glumica Džesika Simpson pred kamerama se razmeće spektakularnom linijom u atraktivnom kupaćem kostimu sa iz svoje modne linije.

Prema Page Sixu, Džesika je odlučila da pokaže svoje zategnute noge dok naslonjena na zid pozira u jednodelnom kupaćem kostimu koji je uparila sa salonkama. Prilikom poziranja, njena osunčana koža došla je do izražaja, a na fotografijama se igrala i svojim prepoznatljivim plavim pramenovima.

Svoje izdanje za ovo fotografiranje je upotpunila sa još proizvoda svoje modne marke, uključujući blještavu zlatnu ogrlicu sa tigrom i odgovarajuće kristalne minđuše. U opisu fotografija pronašla se samo jedna reč - "žedna".

 

 

Ovom samouverenom objavom je samo dokazala da je prošle jeseni zaista smršala 50-ak kilograma, tačnije, nakon rođenja trećeg deteta, Birdi, 2019. godine.

- Otišla sam kod nutricioniste i shvatila da moram da ispravim svoje prehrambene navike - rekla je za E! News tada.

- Osećam se kao što sam se osećala i pre nego što sam imala decu i pre nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo, moram priznati da se osećam mlađe - dodala je tokom intervjua. Inače, osim Birdi, ima kćer Maksvell (11) i sina Ejsa (10) sa suprugom Erikom Džonsonom.

Ranije ove godine suočila se sa optužbama da je koristila lek za mršavljenje zvan "Ozempic" kako bi izgubila sporne kilograme i da se to odrazilo na njezino telo koje se tokom godina menjalo. Ona je te optužbe odbacila.

 

- Srećna sam što sam kroz život prošla kroz sve veličine - rekla je za Bustle u julu i istakla kako je to iskustvo dobro i za "njen brend jer sad bolje razume žene koje kupuju njene proizvode".

Natpise u medijima kako je smršala čak 50 kilograma uz pomoć trenutno jako popularnog leka za dijabetes Ozempic koji se koristi i u lečenju debljine je demantovala. Tvrdi da je kilograme izgubila zahvaljujući čistoj snazi volje, značajnim promenama u načinu života i izbacivanju alkohola.

U razgovoru za magazin Bustle uporno je ponavljala kako njena transformacija nije rezultat korišćenja leka, već odlučnosti. I tada je naglasila kako je prestanak konzumiranja alkohola imao veliki učinak na njeno fizičko stanje.

U avgustu je, u razgovoru za Access Hollywood, rekla kako je uvek zaprepasti neprekidna javna rasprava o njenoj težini. Ona smatra da to uopšte nije zanimljiva tema. Već godinama u javnim istupima govori o pritisku koji je osećala da održi "zlatni standard" za njeno telo, onakvo kakvo je imala kada je glumila u komediji "The Dukes of Hazzard" i o problemima vraćanja kilograma nakon dijeta i preteranom vežbanju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading