Sad joj je smešno, a tada je vrištala od bola: Zvezda serije "Euforija" podelila traumatično iskustvo tokom snimanja novog filma - strava i užas!

Vesti 15.12.2023 18:19 0

Nakon razgovora sa Falonom o ,,Bilo kome osim tebe", čija se radnja dešava u Sidneju u Australiji, Svini je otkrila da je doživela veliko iznenađenje...

Sidni

NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sidni Svini je otkrila kako ju je ugrizao pauk na snimanju njenog novog filma, tokom gostovanja u emisiji ,,The Tonight Show" sa Džimijem Falonom.

Zvezda Euforije, koja je izgledala zapanjujuće u nisko izrezanoj crvenoj Balmain haljini, ispričala je voditelju kako ju je ugrizao pauk dok je bila na snimanju u Australiji, iako joj je rečeno da je dresiran. Ona se našalila: „Bili smo usred scene i trebalo je da vrištim, ali onda je moje vrištanje postalo malo previše ozbiljno. Mislili su da pravim zaista ozbiljne dramatične izbore u rom-komu, pa niko nije povikao ,,rez".”

Zatim je objasnila da je njen kolega Glen Pauel, koji igra Bena u filmu ,,Bilo ko osim tebe", „jedini“ koji je shvatio da je stvarno boli, što je dovelo do intervencije medicinskog tima. Falon je zatim pustio snimak Sidni kako vrišti od bola tokom scene dok je ujedao pauk.

 

@fallontonight Sydney Sweeney’s acting for @anyonebutyou wasn’t always acting 👀 @SYD #FallonTonight #SydneySweeney #AnyoneButYou ♬ original sound - FallonTonight

 

Nakon razgovora sa Falonom o ,,Bilo kome osim tebe", čija se radnja dešava u Sidneju u Australiji, Svini je otkrila da je doživela veliko iznenađenje dok je bila na setu, prenosi Backgrid.uk.

 

 

Ona je otkrila: „Postoji scena u kojoj pred kraj filma Glen Pauel iskače iz helikoptera i trči uz stepenice opere, Sidnejske opere. Dok su snimali scenu, tamo su bili čuvari i helikopteri. Bili smo u fazonu: „Vau, postali smo zaista veliki i ozbiljni, ovo je sjajno“. A onda smo saznali da je Barak Obama tu i da su oni tu za njega, a ne za nas. Kasnije u emisiji, Sidni se suočila sa Falon u nizu igara na temu praznika - i pobedila je u sve tri!

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading