Adrijana Lima ponovo glavna tema svetskih medija: Bivša srpska snajka očitala lekciju dežurnim kritičarima

Slobodanka Ćorić Vesti 15.12.2023 11:10 0

Ovih dana smo je prvi put videli na crvenom tepihu nakon tih negativnih reakcija, gde je prisustvovala gala večeri "Mon Chéri Barbara" u Minhenu

adriana lima

Profimedia

Manekenka Adrijana Lima (42) iznenadila je javnost svojim nedavnim pojavljivanjem na premeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes u Los Angelesu prošlog meseca. Fotografi su uhvatili trenutak, a kritike su odmah krenule na račun njenog izgleda.

Nakon što su se pojavile lavine negativnih komentara, slavna manekenka odlučila je odgovoriti kritičarima.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je tada uz fotografiju koju je podelila kao odgovor na kritike nakon premijere filma u Los Angelesu.

Ovih dana smo je prvi put videli na crvenom tepihu nakon tih negativnih reakcija, gde je prisustvovala gala večeri "Mon Chéri Barbara" u Minhenu.

Nosila je dugu sivu haljinu, smeškala se i pozirala. Njen izgled bio je manje natečen i izobličen, a mnogi su primetili da je imala manje "kose oči" i podignute obrve, sugerišući kako je ovog puta izgledala bolje nego prethodno.

Prošlog meseca su je kritičari brzo napali zbog njenog izgleda. Dok su neki prvo mislili da je dobila nekoliko kilograma viška, drugi su spekulisali o estetskim zahvatima poput "fox eyes" ili prekomernom korištenju botoksa i filera.

"Zašto si se podvrgla operacijama?", "Šta se dogodilo s tvojim licem i telom?", "Izgleda kao da nosi masku, potpuno je drugačija", bili su samo neki od komentara koji su kružili nakon njenog javnog pojavljivanja, piše CDM.

 

 

 

Komentari (0)
Loading