Kraljevska porodična fotografija: Kejt i Vilijam su objavili božićnu čestitku koja je sve očarala, a jedan detalj je privukao posebnu pažnju

Vesti 10.12.2023 12:31 0

Princ i princeza od Velsa objavili su ovogodišnju porodičnu božićnu čestitku i, naravno, izazvali opšte oduševljenje. A ono što je mnogima upalo u oči jeste činjenica koliko su prinčevi Džorž i Luis, i princeza Šarlot porasli.

princ i princeza od Velsa sa decom

Profimedia

„Naša porodična božićna čestitka za 2023,“ napisali su princ i princeza od Velsa na zajedničkom Instagram profilu. Poruka je bila uz lepu i decentnu crno-belu fotografiju petočlane porodice.

 

 

Za porodični portret koji se željno iščekivao Kejt, Vilijam, 10-ogodišnji prinv Džordž, 8-ogodišnja princeza Šarlot i 5-ogodišnji princ Luis uskladili su odeću. Obukli su bele košulje i tamne pantalone. Preslatka princeza Šarlot, baš kao i njena mama Kejt obukla je farmerice dok su dečaci i tata obukli tamne pantalone.

Fotografija je vrlo brzo privukla pažnju brojnih obožavalaca kraljevske porodice, a mnogi su primetili koliko su mali članovi porodice porasli.

princ i princeza od Velsa sa decom

Profimedia

 

„Sjajna fotografija, ne mogu da verujem koliko brzo deca rastu“, napisao je jedan pratilac njihovog Instagram profila, dok je drugi dodao: „Sećam se kad su sve ove bebe rođene! Pogledajte kako su sada odrasli.“ Jedan obožavalac je spomenuo kako princeza Šarlot izgleda „kao kraljica Elizabeta u mladim danima“. „Šarlot ima plemenitost i ženstvenost pokojne kraljice Elizabete“, pisali su u komentarima ljudi. „Tako lepo. Džordž je baš visok! Šarlot je mala kraljica Elizabeta“, bio je jedan od komentara.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading