"Uzrokuje mi ​​stalnu teskobu i emocionalni stres": Sofiji Vergari život ugrožen, progonitelj je ne ostavlja na miru

Olja Jelić Vesti 06.12.2023 18:03 0

Sofiji Vergari je odobren zahtev za zabranu prilaska koji je tražila zbog straha za sebe i svoju porodicu

Sofija Vergara

Profimedia

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji veruje da ima „romantičan i porodičan odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News.

Zvezda „Moderne porodice“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi blizu njene kuće, uključujući incident u julu kada je navodno pešačio kroz brda kako bi zaobišao osiguranje i vikao da je ona „njegova“.

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, glumica takođe tvrdi da joj je Gregori Eron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kojem je naveo svoju nameru da je uskoro pronađe i bude s njom.

„Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmereno na mene, što me ozbiljno uznemirava i nervira”, rekla je Sofija u dokumentima.

„Braunovo kontinuirano, agresivno i uznemirujuće ponašanje i poruke uzrokuju mi ​​stalnu teskobu i emocionalni stres,“ dodala je.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog uhoditelja“ sa „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

„On iluzorno veruje da je lično poznaje i da ima romantičan i porodičan odnos s njom i njenim sinom, što nema“, stoji u dokumentima.

„Braun kompulsivno uhodi Vergaru i predstavlja pretnju nasiljem i opasnost za nju.“

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsednut“ njom.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading