Prva dama američke televizije nikad vitkija: Ljubičanstvenom toaletom istakla ženstvenu figuru, svi su bili očarani neponovljivom Oprom!

Vesti 05.12.2023 14:16 0

Kada sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, mislila sam da su lak način za postizanje rezultata...

Opra Vinfri

Michael Tran / AFP / Profimedia

Čuvena voditeljka Opra Vinfri zablistala je na svečanosti organizovanoj u Muzeju filmske akademije u Los Anđelesu i pokazala vitkiju liniju nego ikada.

Opra je nosila Dolce & Gabbana haljinu, a u ljubičastoj kreaciji sa šljokicama otkrila je da je prilično smršala. Ispričala je kako je smršala više od 20 kilograma.

Neki su čak izjavili da nikada nije izgledala bolje. Ova 69-godišnja voditeljka nedavno je progovorila o svojoj borbi sa viškom kilograma, piše Klix.ba.

"Kada sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, mislila sam da su lak način za postizanje rezultata. Želim to da uradim sama. Postoji deo mene koji oseća da moram to da uradim na teži način, da moram da zadržim penjući se na planine, da moram da nastavim da patim jer ću se u suprotnom osećati kao da varam sebe“, rekla je ona.

Kaže da je mnogo puta bila na dijeti, ali njeno telo skladišti masno tkivo.

"Moje telo skladišti masno tkivo, bio sam na dijeti mnogo puta, ali uvek mi se čini da želi da se vrati na određenu težinu. Na primer, ako sam jeo pitu od jabuka u 11 sati uveče, da budem dva kilograma teža ujutru. Jednostavno ne mogu da jedem do kasno“, zaključila je ona. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading