Skandal u kraljevskoj porodici: Zet kraljice Leticije otkrio da su imali ljubavnu aferu, slala mu slike dok je bila trudna!

Vesti 05.12.2023 12:34 0

Skandal trese špansku kraljevsku porodicu, a umešana je popularna kraljica Leticija koju je za prevaru optužio bivši muž njene sestre.

kraljica leticija

Shutterstock

Bivši zet kraljice Leticije Džejmi tvrdi da je imala ljubavnu aferu s njim pre nego što je oženio njenu sestru, kao i da mu je zaljubljena kraljica dok je bila trudna slala selfije i izjavljivala mu ljubav. Kao dokaz tome priložio je još neviđenu fotografiju kraljice Leticije, koja treba da potvrdi njihovu vezu, piše "Dejli Mejl".

Ovaj 53-ogodišnji muškarac koji živi u Velikoj Britaniji pomogao je detaljima u pisanju nove knjige o španskoj kraljevskoj porodici, i između ostalog, izneo tvrdnje da su on i Leticija bili u vezi i posle njene udaje za kralja Filipa 2004. godine.

 

 

Del Burgo tvrdi da je bio u vezi s Leticijom u vreme kada je upoznala budućeg španskog kralja, a objavio je i njen selfi, mada bez datuma kojim bi potkrepio svoje tvrdnje. Kraljica je taj selfi napravila tokom trudnoće i poslala mu. Na fotografiji ona navodno nosi njegov crni šal, a uz tu objavu je napisao i poruku koju mu je navodno poslala španska kraljica: 

"Ljubavi. Nosim tvoj šal. Osećam se kao da si uz mene. On brine o meni. Čuva me. Brojim sate do našeg ponovnog susreta. Volim te", stoji u poruci koju je kraljičin bivši zet objavio.

 

 

Posle toga, on je izbrisao svoj „X“ račun i sve dokaze koje je objavio, ali bilo je prekasno, jer se objava već proširila društvenim mrežama. Inače, Džejmi je od 2012. do 2014. bio u braku s Leticijinom sestrom Telmom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading