Anika je najbogatija Srpkinja: Ovako izgledaju njena dva doma, stan u Parizu sav u zlatu, vilu u Egiptu joj sredila svekrva

Naj žena Vesti 04.12.2023 18:44 0

Manekenka i najbogatija Srpkinja Anika Božić al Saraj mogla bi da se pohvali sa dva doma na dve elitne lokacije u kojima živi.

Anika je najbogatija Srpkinja: Ovako izgledaju njena dva doma, stan u Parizu sav u zlatu, vilu u Egiptu joj sredila svekrva

Printscreen/Instagram

Vrata svoja dva doma za “Super TV”, pre izvesnog vremena, otvorila je manekenka Anika Božić, koja zajedno sa suprugom Jusufom al Sarajem uživa na dve luksuzne lokacije

Jedan deo godine živi u Parizu gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži. Letnje dane obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi pored mora mogla da uživa i opusti se sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom.

Kako ističe za “Super TV”, oba prostora su joj draga, jer svaki ima svoju čar.

 

 

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži – kaže Anika na početku razgovora, koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene.

 

 

 

 

 

Uz stan tu je naravno i garaža. Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji.

Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

 

 

 

 

U Egiptu najviše vremena provodim pored bazena, srećna sam da moj sin većinu vremena provodi na otvorenom. U Parizu skoro sve prostorije koristimo podjednako – kaže Anika.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading