Još kao dečak nas je šarmirao: Dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih i emotivnim govorom rasplakao jednu osobu

Vesti 03.12.2023 17:03 0

Kevin iz čuvenog filma „Sam u kući“ dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, a govor u njegovu čast je održala kolegica iz tog filma.

kevin

Profimedia

Mekoli Kalkin dobio je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, a osim porodice, podršku mu je pružila i glumica Ketrin O'Hara, koja je glumila Kevinovu majku u čuvenom božićnom filmu „Sam u kući“.

Praznična komedija "Sam u kući“ je bila i uvek će biti omiljena globalna senzacija. Porodice širom sveta je zajedno gledaju u ovo doba godine, upravo zbog ovog glumca koji je u tom filmu glumio još kao dečak.

kevin

Profimedia

 

„Znam da si jako naporno radio. Znam da jesi, ali zbog tebe je gluma izgledala kao najprirodnija stvar na svetu", rekla je O'Hara. "Mekoli, čestitam. Zaslužuješ svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da učestvujem u ovom srećnom događaju. Ponosna sam na tebe", zaključila je glumica O'Hara.

kevin

Profimedia

 

Ceremoniji su takođe prisustvovali Kalkinova verenica Brenda Song (34) i njihova dva sina: Dakota (2) i sinčić nedavno rođen. Tokom svog govora Kalkin je odao počast svojoj verenici i deci i bio veoma emotivan.

"Želio bih zahvaliti Brendi. Ti si apsolutno sve. Ti si najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Nakon rođenja naša dva dečaka postala si jedna od moje tri najdraže osobe", rekao je Kalkin i rasplakao svoju verenicu.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading