''Ne želim da umrem'': Zvezdi Beverli Hilsa, Šenon Doerti bolest se naglo proširila, njene reči su sve uzdrmale

Olja Jelić Vesti 30.11.2023 16:40 0

Šenon Doerti u novom intervjuu za People otkrila je da joj se rak proširio i na kosti, ali ona je utehu pronašla u nečemu drugom.

Šenon Doerti

Profimedia

Glumica iz ''Beverly Hillsa 90210'' Šenon Doerti dala je emotivan intervju za magazin People te otkrila da joj se nemilosrdni rak proširio i na druge delove tela. 

''Ne želim da umrem'', rekla je u intervjuu.

Otkrila je kako joj se četvrti stadijum raka nakon dojki i mozga sada proširio i na kosti, a dok nastavlja da prima terapiju, 52-godišnjakinja je odlučnija nego ikad da ide napred.

''Nisam završila sa životom. Nisam završila sa ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promeniti stvari nabolje'', rekla je emotivno.

Šenonina osmogodišnja borba sa rakom dovela ju je do razmišljanja o velikoj slici svog života, temi koju će istražiti u svom podkastu ''Let's Be Clear with Shannen Doherty'', koji će se premijerno prikazati 6. decembra na iHeartRadio.

Kako kaže, podkast je pokrenula kako bi je pričanje o toj bolesti osnažilo, a planira da razgovara o svemu, od vrhunaca karijere i prošlih veza do brojnih faza njene bolesti i zdravstvenih režima.

Nakon početne dijagnoze raka dojke 2015. prošla je hemoterapiju i zračenje. U aprilu 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala da napreduje, ali do 2019. godine rak se vratio. Već sledeće godine napredovao je do četvrtog stadijuma.

''Kada se zapitate: Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?' i zatim 'Zašto mi se rak vratio? Zašto sam ja u fazi 4?', to vas navodi da tražite veću svrhu u životu'', objasnila je.

"Naš život ne završava onog trenutka kad dobijemo tu dijagnozu. I dalje moramo da živimo", rekla je za Good Morning America u februaru 2020. i ohrabrila sve koji vode istu ili sličnu borbu kao i ona.

Šenon je jednom prilikom otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao i da je odabrala pesmu uz koju želi da je isprate na poslednji počinak kad se to dogodi.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading