Danas je Praktična žena, a nekada se bavila sasvim drugačijim poslom: Evo kako je Nataša Pavlović izgledala pre 20 godina

Jelena Vukelić Vesti 29.11.2023 13:34 0

Nataša Pavlović je nekada bila veoma uspešna manekena i fotomodel

Nataša Pavlović

Foto: ATA Images

Danas je svi znamo kao Praktičnu ženu, a nekada je Nataša Pavlović harala modnom pistom. Iako je danas jedno od najpopularnijih televizijskih lica u regionu, a mnogi ne znaju da se nekada uspešno bavila i manekenstvom, iako se to može zaključiti po njenoj vitkoj figuri. 

O uspehu na ovom polju govori činjenica da je radila kako u zemlji, tako i u inostranstvu, nakon čega je postala modni koreograf u jednoj poznatoj agenciji.

Jednom prilikom je na svojim društvenim mrežama podelila fotografije iz tog perioda.

"Malo nostalgije… Kada sam bila devojčica. Dani manekenstva", prisetila se ona jednom prilikom.

 

 

 

Nataša smatra da su joj bogata životna iskustva definitivno pomogla u tome da postane dobra majka i supruga.

"Da nisam toliko proputovala i izlazila, mislim da ne bih bila ni pola dobra supruga i majka. Sada mi ne pada teško što danima ne mogu da izađem iz kuće zbog dece, što ne mogu na veče da idem s drugaricama gde hoću, jer sam sve to prošla", rekla je svojevremeno za Kurir.

Voditeljka je udata za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dvojicu sinova, a upoznali su se sasvim slučajno putem zajedničkih prijatelja. Pre Pavlovića bila je udata za pokojnog glumca Marka Živića.

 

Komentari (0)
Loading