Na pragu sedme decenije izgleda savršeno: Snimak iz bazena slavne Elizabet Harli zapalio Instagram, za nju vreme kao da je stalo

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 21:50 0

Britanska glumica i model Elizabet Harli objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija na kojima opušteno uživa u bazenu.

Elizabet Harli

EPA

Elizabet Harli redovno objavljuje postove na društvenim mrežama. Tako je nedavno objavila fotografiju svoje zanosne figure u bikiniju i dobila mnoge pozitivne komentare.

U kratkom videu Elizabet je pokazala kako se relaksira u bazenu. Odabrala je jednostavan crveni bikini i pokazala zategnutu i izvajanu figuru. Izronila je iz bazena i u prvom planu je bilo njeno poprsje, a potom i cela figura.

 

 

Slavna Liz nedavno je otkrila tajnu svog besprekornog izgleda, navodeći da svakog jutra, po buđenju, ispija dve čaše tople vode jer je to fantastično za probavni sistem. Jede voće i povrće iz svoje bašte, a za ručak uvek bira supu od povrća, meso i neki zdrav dodatak.

 

 

Harli je ranije imala i malu organsku farmu, a danas je dizajnerka svoje linije bikinija koju redovno promoviše na društvenim mrežama.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading