Penelope Kruz zablistala na crvenom tepihu: Bela, heklana haljina koja se suptilno providi istakla zanosnu figuru lepe glumice

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 20:38 0

Dodelom filmskih nagrada Gotham u Njujorku započela je nova sezona nagrada u Holivudu, a španska glumačka diva je sijala na crvenom tepihu

Penelope Kruz

Profimedia

Dodelom filmskih nagrada Gotham u Njujorku započela je nova sezona nagrada u Holivudu, a španska glumačka diva Penelope Kruz je sijala na crvenom tepihu.

Ni na novom, 33. izdanju nagrada Gotham nije nedostajalo poznatih dama iz sveta Holivuda koje su crvenim tepihom u Njujorku mahom prodefilovale u crnim kreacijama.

49- godišnja Penelope Kruz ukrala je pažnju u belom. Dugi niz godina poznatu Oskarovku veže modna saradnja sa francuskim Chanelom, koja se nastavila i nakon odlaska Karla Lagerfelda 2019. godine.

Na svečanim događanjima gotovo uvek nosi kreacije sa potpisom kultnog francuskog brenda, što je i ovoga puta bio slučaj.

Raskošne teksture, njena heklana haljina bele boje deo je Chanelove aktualne ready-to-wear kolekcije, a na crvenom tepihu sa njom je suptilno otkrila figuru, kao i donje rublje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Dodatak tankog, svetlucavog remena kakvog je uz ovu haljinu nosio model na pisti izostao je u stajlingu Penelope Kruz, dok je belinu kreacije uspešno razbila crnom torbicom i sandalama lakiranog sjaja.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading