Sofija Vergara odbrusila kritičarima: Tvrdi da nije menjala lični opis operacijama, a evo kako održava svoju lepotu

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 20:15 0

Sofija Vergara je u intervjuu za Glamour govorila o lansiranju svoje linije kozmetike nazvane Toty, a istovremeno se osvrnula i na optužbe da je imala niz plastičnih operacija.

Sofija Vergara

Shutterstock

Sofija Vergara je u intervjuu za Glamour govorila o lansiranju svoje linije kozmetike nazvane Toty, a istovremeno se osvrnula i na optužbe da je imala niz plastičnih operacija.

Između ostalog 51-godišnjakinja je želela da naglasi da su sve optužbe za brojne plastične operacije koje se mogu pročitati na društvenim mrežama potpuno nezaslužene - iako je nasmeju.

"Ponekad čitam poruke—izbegavam da čitam komentare jer, zbog čega? Obično su ljudi loše raspoloženi, depresivni ili ljubomorni", kaže Vergara.

 

 

Potom se našalila i rekla da poruke koje čita obično glase poput: "Uradila je toliko stvari na sebi da više ni ne liči na sebe" te je poručila: "I razmišljam, nije da radite plastičnu operaciju da biste izgledali gore nego pre, hajde!".

"Uvek želim da kažem: 'Ne, to se zove starenje! Zato izgledam drugačije!'", odbrusila je glumica kritičarima.

Iako se nije podvrgnula plastičnim operacijama, Vergara ipak priznaje da postoje manji estetski zahvati kojima redovno održava svoju lepotu.

"Tu i tamo radim male stvari. Radim dosta mikroneedling tretmana kad mogu. Takođe, nemam pauza. Volela bih da imam odmor od posla. Uradila bih još mnogo toga, ali radim mikroneedling, male lasere za kapilare jer imam rozaceu. Redovno radim botoks za oči i vrat", otkrila je.

Napominje da su to sitnice za koje ne treba mesec dana sedeti u kući jer zbog obaveza za to nema vremena.

 

 

 

Komentari (0)
Loading