Ovo se od nje nije očekivalo: Bijonse na premijeri filma pokazala nov imidž, ni ona nije odolela trendu

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 17:07 0

Pop zvezda Bijonse nedavno je prisustvovala je američkoj premijeri svog filma "Renaissance: A Film Beyonce", a njena promena imidža iznenadila je publiku.

Bijonse

Profimedia

Pop zvezda Bijonse nedavno je prisustvovala je američkoj premijeri svog filma "Renaissance: A Film Beyonce", a njena promena imidža iznenadila je publiku.

Naime, pevačica se na premijeri pojavila sa novom frizurom, koja se znatno razlikuje od prethodnih izdanja. Bijonse je za ovu priliku imala platinasto-plavu boju kose.

Kako pišu američki mediji, eč je o perici koju je napravio njen frizer Neal Farinah, dok je za šminku bilo zadužen Rokael Lizama. Novu frizuru i šminku upotpunila je srebrnom haljinom brenda Versace. Za celokupni stajling bila je zadužena stilistkinja Šiona Turini.

 

 

Inače, njena promena frizure dolazi nakon što su druge zvezde poput Rijane i Kim Kardašijan posvetlile boju kose.

Dizajnerka haljine Donatela Versaće rekla je u subotu da je Bijonse vizija njihove modne kuće jer jedinstvena te da zbog toga jedva čeka da pogleda film o turneji Renaissance.

Inače, tokom premijere u pozorištu Samuel Goldwyn, naglašeno je da fotografisanje i snimanje nisu dopušteni te da su svi gosti bili prisiljeni da drže svoje telefone u torbicama i džepovima tokom događaja.

Kako je poznato, Bijonse je režirala film zajedno sa Džejmsom  B. Merimenom i Markom Ričiom, a film počinje sa prikazivanjem 1. decembra. Radnja dokumentarca prikazuje njenu svetsku turneju Renaissance koja je započela u Švedskoj i završila u SAD-u.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading