Legendarna Marisol proslavila 60. rođendan: Evo kako danas izgleda glumica za kojom je ludela cela Jugoslavija

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 15:32 0

Pre 27 godina proslavila ju je sapunica ''Marisol'', a sad je Erika Buenfil proslavila 60. rođendan, evo kako izgleda.

Marisol

Printscreen/Youtube

Meksička sapunica ''Marisol'' brojne je ljude u Srbiji prikovala uz male ekrane devedesetih godina, a njena zvezda, glumica Erika Buenfil, danas ima 60 godina i od glavne uloge u sapunici mnogo se toga promenilo.

Ali jedno je ostalo isto. Erika je i dalje predivna žena koja svojom figurom i sa toliko godina oduzima dah, a istakla ju je sada u rođendanskom video zapisu koji je podelila na svom Instagramu.

Erika je zaplesala na jedan zvuk sa TikToka u crnoj haljini koja je pratila njenu liniju i imala duboki dekolte, a jedan deo haljine bio je zakopčan oko vrata. Potom je objavila nekoliko fotografija uz komad čokoladne torte na kojoj je gorela svećica, a uz nju je pozirao njen sin Niko.

 

 

''Napunila 60. Srećna sa toliko blagoslova i toliko ljubavi. Hvala, hvala, hvala. Sa ljubavlju mog života, Nikom'', pisalo je u opisu.

 

 

Da je nju uloga Marisol itekako proslavila, govori podatak i da je na Instagramu prati pet miliona ljudi.

Erika je poslednjih godina imala višak kilograma koji je naglo uspela da skine, a sad se može pohvaliti odličnim izgledom. Ipak, za društvene mreže voli da se sredi pa neretko koristi efekte kako bi izgledala zategnutije.  Uprkos bogatoj karijeri i slavnom životu Erika je pre puno godina doživela veliki udarac.

Partner Ernesto Zedilo, sin bivšeg meksičkog predsednika, napustio ju je dok je čekala njihova sina, a Nikolas de Hesus danas ima 18 godina. Glumica je tek godinama kasnije priznala da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao.

''Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo tada dete'', rekla je glumica jednom prilikom.

''Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula pre 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina'', rekla je i zaplakala u studiju.

 

 

Dodala je kako ipak ne bi ništa menjala jer sada ima prekrasnog sina koji je njen veliki zaštitnik.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading