"Bolje da se zaljubila u Serhija Ramosa nego u Pikea": Šakirin advokat izjavom zaintrigirao javnost

Olja Jelić Vesti 23.11.2023 11:13 0

Šakirin advokat Pau Molins izjavio je da bi kolumbijsku pevačicu puno manje koštalo da se zaljubila u Serhija Ramosa umesto u Žerara Pikea.

Šakira

Profimedia

Šakirin advokat Pau Molins izjavio je da bi kolumbijsku pevačicu puno manje koštalo da se zaljubila u Serhija Ramosa umesto u Žerara Pikea.

U intervjuu u El Monu za RAC1, Molins je komentarisao nedavno suđenje Šakiri za utaju poreza, navodeći da bi ona, da nije živela u Kataloniji, izbegla tri od šest zločina za koje je optužena, jer u Madridu nema poreza na imovinu. Kolumbijska pop zvezda postigla je nagodbu sa španskim vlastima u slučaju utaje poreza pre službenog počeka suđenja i je platila kaznu od 7.5 miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

"Puna su im usta jednakosti Španaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete ići u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu", izjavio je. Međutim, ono što je nakon toga rekao privuklo je posebnu pažnju.

"Da se zaljubila u Serhija Ramosa, umesto u Žerara Pikea, to bi je koštalo mnogo manje novca", kazao je Molins. Također je naveo da je Šakira nevina i da nije imala želju da prevari državu, dodajući da je "to veoma komplikovano pitanje sa svetskim umetnicima koji su uvek u pokretu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Footy_ meme_.. (@footy_.m)

 

Upravo je Serhio Ramos nedavno uručio Šakiri nagradu na Latin Grammy dodeli koja se održala u Sevilji, a potom se i pohvalio fotografijom na društvenim mrežama.

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading