"Ovo je horor, kao da gledam svoju babu": Madona zgrozila fanove na nastupu, kraljica popa na udaru kritika

Olja Jelić Vesti 22.11.2023 11:28 0

Pevačica je na nastupu u Nemačkoj, kao deo njene turneje "The Celebration", imala provokativan nastup u donjem rublju, a mnogi nisu bili oduševljeni

Madona

Profimedia

Pevačica Madona trenutno je turneji "The Celebration Tour" po Evropi, a na zadnjem nastupu u Nemačkoj zbog svog provokativnog performansa dobila je brojne negativne komentare. 

Kraljica popa zajedno sa jednom od plesačica izvela je performans na krevetu na pesmu "Papa Don't Preach".  Njih dve su se dodirivale u donjem rublju po intimnim delovima tela.

Snimak je ubrzo postala viralan na društvenim mrežama, a mišljenja oko nastupa su podeljena.

 

 

Neki su se zgrozili nastupom pevačice pa su komentarisali kako to nije bilo primereno za njezine godine.

- "Ovo je horor"; "Ovo nije umetnost, ona je starica";  "Unakazila se ovim se"; "Molim te, idi u penziju", pisali su zgroženi fanovi.

Dok su jedni vređali pjevačicu, našli su se i oni koji su pružili podršku i ovo doživeli kao umjetnost.

- "Pustite ju na miru, žena razvaljuje; "Izgleda fenomenalno, legenda", pisali su ispod videa.

Madona je započela spomenutu turneju nekoliko meseci nakon što je primljena na intenzivnu njegu zbog bakterijske infekcije. U junu se otkrilo kako je pevačica pronađena nepokretna i bez svesti u svom domu u Njujorku nakon "napornog vežbanja".

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading