Megan i Hari iznenadili ponašanjem na utakmici: Skroz se opustili i plesali u loži, snimci preplavli mreže

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 20:23 0

Megan Markl i princ Hari uz vino uživali su hokejaškoj utakmici u Vankuveru

Megan i Hari

Profimedia

Megan Markl i princ Hari uživali su hokejaškoj utakmici u Vankuveru, na kojoj su navijali za Canuckse nakon što je princ bacio prvi pak na početku utakmice. Par je sedeo u VIP loži uz vino, a kad su Canucksi dali prvi go, ustali su i viknuli, pa oduševljeno slavili i aplaudirali. Snimci njihovog slavlja ubrzo su postale hit na internetu.

 

 

Nakon pobede njihovog omiljenog tima Hari je Megan nasuo čašu vina, pa su nazdravili i plesali, a mnogi su primetili kako su bili odlično raspoloženi. 

 

 

U poslednje vrijeme šuškalo se o problemima u njihovom braku, a Megan navodno piše "bombastične memoare" u kojima će otkriti svoju stranu priče i progovoriti o Kejt Midlton.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading