Tata joj je slavni muzičar, a ona zarađuje od manikira: Ćerka Gorana Bregovića živi kao sav normalan svet

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 12:14 0

Lulu Bregović, 19-godišnja ćerka Gorana Bregovića odlučila je da počne sama da zarađuje

Lulu Bregović

Printscreen/Instagram

Lulu Bregović, 19-godišnja ćerka Gorana Bregovića i Dženane Sudžuke odlučila je da počne sama da zarađuje.

Ona je svoje pratioce na Instagramu obavestila da se počinje da se bavi manikirom. Živi u Parizu. Cene se kreću od 20 do 45 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bb.barbiq

 

Lulu mnogi hvale zbog njenog zanimljivog modnog ukusa i šminkanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bb.barbiq

 

Goran i Dženana imaju još dve kćerke - Unu i Emu. Una je ostvarila svoju prvu ulogu u filmu "Kruna" Vasilija Nikitovića, a Ema je vizuelna umetnica. Muzičar je ranije u intervjuu kazao da negova djeca imaju potpunu slobodu izbora i da ne želi da ih ograničava u bilo čemu.

"Moja deca su, kada su bila mala, u vreme Bajrama bile muslimanke zato što su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bile hrišćanke jer su i tada dobijale poklone. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. Za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši", izjavio je.

 

@najzena.rs Šta mislite o nošenju veštačkih trepavica na radnom mestu? #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading