Šakira u bombastičnim modnim kombinacijama: Riskantna haljina sa prorezima i metalik korset za čistu desetku

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 11:00 0

Na dodeli prestižnih Latin Grammy nagrada u Sevilji brojni su oduševili modnim izdanjima, ali najviše pažnje privukla je Šakira koja se pojavila u dve kombinacije.

Šakira

Profimedia

Na dodeli prestižnih Latin Grammy nagrada u Sevilji brojni su oduševili modnim izdanjima, ali najviše pažnje privukla je Šakira koja se pojavila u dve kombinacije.

Pevačica se najpre pojavila u crnoj, elegantnoj haljini i metalik korsetu. Kasnije se odlučila za dugu haljinu s prorezima ispod koje je bilo jasno da ne nosi donji veš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Pratioci u komentarima su pohvalili njen izgled i odabir haljina i istakli kako im je drago što se rešila "jeftinih izdanja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Atraktivna Kolumbijka se osim zavidnom figurom mogla pohvaliti i čak sa tri Gremija. Između ostalog osvojila je jednog za pesmu godine, ali i za pop pesmu godine i to sve za svoj hit Bzrp Music Sessions, Vol. 53. Treći je dobila za pesmu "TQG" koju je izvela sa pevačicom Karol G.

Prvu nagradu Grammy Šakira je osvojila još 2000. godine, a brojni kritičari smatraju kako je, upravo zahvaljujući njoj, latino muzika danas popularizovana u celom svetu.

Osim Šakire, na dodeli su se takođe pojavila brojna poznata lica kao što su Maluma, Antonio Banderas, Anita, Karol G, Andrea Bočeli, Dejvid Geta i mnogi drugi. 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading