"Ovo je lice jedne umorne mame": Adriana Lima podelila fotku bez šminke i ućutkala dežurne kritičare

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 10:40 0

Adriana Lima u sredu je na svom Instagram storiju odgovorila na kritike onih koji su sugerisali da se podvrgnula zatezanju lica.

Adrijana Lima

EPA

Adriana Lima u sredu je na svom Instagram storiju odgovorila na kritike onih koji su sugerisali da se podvrgnula zatezanju lica.

Bivša manekenka podelila je svoju fotografiju bez šminke kako bi opovrgnula tvrdnje da je imala estetske zahvate na licu.

"Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa... hvala na brizi", napisala je uz svoju fotografiju.

Adriana Lima

Printscreen/Instagram

 

Komentar je objavljen nakon što je u utorak fotografisana na crvenom tepihu pre premijere filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" u Los Anđelesu.

Lepotica rođena u Brazilu pojavila se u crnoj haljini dugih rukava sa crvenim dezenima, ali su fanovi svu pažnju usmjerili na njeno lice.

Mnogi su pretpostavljali da je imala neku vrstu estetskog zahvata na licu - zatezanja. Na društvenim mrežama pitali su se šta joj se desilo sa licem, a neki su pisali i da je nisu mogli prepoznati.

 

 

Adriana se nedavno vratila modelingu za Victoria's Secret. Ona je dobila je sina sa svojim dečkom Andreom Lemersom u avgustu 2022. godine. Sa bivšim suprugom Markom Jarićem ima i ćerke Valentinu i Sienu. Nakon pet godina braka, bivši par je prekinuo vezu 2014. godine.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading